Αρχίζουν τα μαθήματα για τους εφοριακούς…. παλαιστές

Υπάλληλους – καμικάζι, έτοιμους να αντιμετωπίσουν κάθε είδους επιθέσεις προετοιμάζει  η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Σκοπός των μαθημάτων θα είναι να αποτρέψουν τους επιχειρηματίες να εμποδίσουν τους φορολογικούς ελέγχους που διενεργούνται από ελεγκτές της ΑΑΔΕ.

Η ΑΑΔΕ ξεκινά τα δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας στους εργαζόμενούς της και ειδικότερα τους ελεγκτές που επιθυμούν να έχουν περισσότερες…δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες και τις συνήθως απρόβλεπτες αντιδράσεις όταν ασκούν τα καθήκοντά τους. Ο λόγος είναι απλός. Ολοένα και πολλαπλασιάζονται τα περιστατικά όπου οι ελεγκτές δέχονται επιθέσεις κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα και επιχειρήσεις. Η ΑΑΔΕ βλέποντας τις συγκεκριμένες επιθέσεις να γίνονται καθημερινό φαινόμενο παίρνει τα μέτρα της.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων λοιπόν σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει το πρόγραμμα Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας για τέταρτη χρονιά (περίοδος 2018-2019) και καλεί τους υπαλλήλους της Α.Α.Δ.Ε. στις προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στις 17:30, στον Άγιο Κοσμά (στο Ελληνικό).

Οι προπονήσεις ξεκινούν την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα αυτό παρέχεται στους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ δωρεάν και η ανταπόκριση αναμένεται με ενδιαφέρον. Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συγκεκριμένη δράση που αποφάσισε η ΑΑΔΕ , καθώς δεν είναι δουλειά των εργαζομένων να αποκτήσουν ικανότητες… Τσακ Νόρις για τις υπηρεσιακές ανάγκες αλλά είναι δουλειά του κράτους να τους προστατεύει κατά την άσκηση των καθηκόντων τους με τους κατάλληλους ανθρώπους, όπως για παράδειγμα αστυνομικούς από την ΕΛΑΣ. Σε κάθε περίπτωση, όποιος ενδιαφέρεται τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη.

Πηγή: dikaologitika.gr