Ξεκινούν οι αντιφασιστικές πορείες στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια από το βράδυ που ο Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός από τη δολοφονική επίθεση του Γιώργου Ρουπακιά. Στη μνήμη του ευαισθητοποιημένου καλλιτέχνη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή έχουν προγραμματιστεί αντιφασιστικές πορείες σε όλη τη χώρα. Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα συγκεντρωθούν στη συμβολή της οδού Καυτανζόγλου με τη λεωφόρο Στρατού, πλησίον του πεδίου του Άρεως και θα πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Αντίστοιχες πορείες έχουν προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο και για τη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας και στο Κερατσίνι αντίστοιχα. Η μεγάλη αντιφασιστική πορεία του Σαββάτου που θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα από την Πλατεία Συντάγματος για να περάσει μέσω της Βασιλίσσης Σοφίας από την Αμερικάνικη Πρεσβεία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο μίας κοπέλας από ακροδεξιό σε αντιρατσιστική διαδήλωση στη Βιρτζίνια και να καταλήξει μέσω της Λ. Μεσογείων στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής,

Θα προηγηθεί στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου μία συγκέντρωση και αντιφασιστική πορεία αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στην Πλατεία Νίκης στην Αμφιάλη.

Την Δευτέρα είναι προγραμματισμένες οι εκδηλώσεις για τις 5.00 το απόγευμα με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο μνημείο και χώρο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και θα πραγματοποιηθεί πορεία μέσα από τις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας με κατεύθυνση το Καστράκι όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία στη μνήμη του Παύλου. Στις 6.00  το απόγευμα έχει αντίστοιχη συγκέντρωση μνήμης το ΠΑΜΕ στην Πλατεία Νίκης στην Αμφιάλη.

Όπως προαναφέρθηκε  αντίστοιχες εκδηλώσεις θα γίνουν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.